Racja. Swego czasu próbowałem nauczyć się obsługi tego edytora (korzystałem przy tym z mejlowego kursu), ale coś nie mogę go załapać. Dlatego też dłubię sobie coś fikcyjnego w 3ds max.
Ale nie mogę powiedzieć - Legnica robi wrażenie. Gdyby połączyć to jeszcze z Wrocławiem, który też jest robiony (przynajmniej z tego co pisze RA i z tego co widziałem na yt) to można stworzyć kawałek niezłej scenerii. Do tego Linia 61 przedłużona do Opola + zrobienie odcinka Wrocław - Opole i mamy niezły kawał E 30 + L61. Kwestia ja wiem... 5 lat?
Połączyć Wrocek z Legnica to nie jest wielki problem. Bardziej by się przydały proste (ale z prawdziwymi wymiarami), oteksturowane fotami modele 3d obiektów i budynków przytorowych
Możecie polecić jakiegoś prostego symulatora na początek ? Grafika itp mogą byc na niskim poziomie. Chciałbym zacząc od czegoś prostego gdyż ani umiejetnosci ani doswiadczenie ani sprzęt nie pozwalają mi na razie na coś bardziej ambitnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum