No szczerze mówiąc jestem pod pozytywnym wrażeniem. Naprawdę dobra robota. Podział na linie, konkretne stacje, fajnie opisane pociągi, mapki itd. Super, oby tak dalej;]
Naprawdę świetnie zrobione. I co mnie zaskoczyło najbardziej - dodano stacje z trasy Węgliniec - Żary, także po stronie lubuskiej!! Czyli są tabliczki także dla Iłowej, czy Żar.
I to kolejny argument za tym, że powinniśmy (pow. żarski, żagański) być przyłączeni do Dolnego Śląska.
wiesz zawsze znajduja sie bledy to kwestia czasu az wszystko bedzie dograne
_________________ Dążmy do tego by w Polsce znów była normalna kolej!
Wybierz kolej a nie dymiący środek transportu.
Koleją taniej, bezpiecznie i ekologicznie!
Z ciekawości wpisałem w pole "Wyszukaj połączenie": Lubin Górniczy
...i oczywiście się nie zawiodłem wynikiem wyszukiwania (pisownia oryginalna):
"Nieprawidłowa nazwa stacji.
Proszę o wybór z listy ponieżej."
A tak swoją drogą to co ta strona wnosi nowego, czego by się nie wiedziało wcześniej?
_________________ 2000-2010. Dziesięć lat upadku i niszczenia polskiej kolei,którego apogeum nastąpiło 1 grudnia 2008 - w dniu przejęcia pospiesznych przez PKP IC !!
Witam, dziękuję za informację o błędzie w wyszukiwarce połączeń. Faktycznie, stacja "Lubin Górniczy" wypadła z listy, znajduje się za to w spisie przystanków, więc błąd jest kosmetyczny, choć uciążliwy. Pracujemy nad usunięciem tego błędu.
[ Dodano: 02-02-2010, 14:00 ]
Zgodnie z obietnicą, stacja Lubin Górniczy trafiła do spisu wyświetlanego w wyszukiwarce połączeń. Już wszystko w porządku. Raz jeszcze dziękuję za zwrócenie uwagi na ten błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum