Autobusy miejskie by się dostać na lotnisko 2 bilety po 4 zł = 8 PLN
LOT-Polish Airlines (LO) 738.86 + wl. Podatek (Publikowana) => Cena całkowita 738.86 PLN
Kraków Gł. – Kraków Balice Kraków Balice - Kraków Gł. 6,00 PLN
czyli jestem na stacji Kraków Główny za 752.86 PLN
No macie racje jest mniej niż 800 zł. A czas przejazdu wyjeżdzam o 1:30 Jestem na miejscu koło 9:00 czyli 7:30h.
Skąd Ty yusek wziąłeś tą cenę? Na stronie lotu jest 434.10 zł a w taryfie gold 648.10. No ale kto bierze taryfę gold i płaci 200 zł tylko za to żeby miał możliwośc zwrotu biletu i zmiany daty?
_________________ LOT- jesteś pod dobrymi skrzydłami
Ze strony Gdańskiego lotniska przy okazji były dwie tańsze oferty ale by nie dostał się do Krakowa w sobotę na rano czyli przed 9:00. Przy okazji nie był to żaden gold tylko cena podana przez wyszukiwarkę.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Zajrzyj na lot.com a te wyszukiwarki to jedna wielka lipa, ceny biletów najlepiej się sprawdza na stronach linii
edit:
sprawdziłem tą stronę co mówiłes i generalnie nie ma takiego lotu w sobotę, żeby być przed 9 rano. Jest taki co jest o 9:35 i kosztuje według tej strony 482 pln jako cena całkowita z opłatąza wystawienie biletu.
_________________ LOT- jesteś pod dobrymi skrzydłami
Ostatnio zmieniony przez holdman dnia 21-02-2010, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
A w sumie czemu nie zrobią wydłużenia pociągu IR Słupsk-Poznań chociażby do Gdyni Główniej może być zamiast pociągu SKM ewentualnie jakoś tak by wyjeżdżał nieco za SKM.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum