Dzisiaj w Krakowie Płaszowie (około 11) na drugim peronie stał wagon Regional Ekspres przewozów regionalnych - czyżby PR przygotowywały się do uruchomienie ekspresów regionalnych ?
Nie Regional Express, a RegioEXPRESS, ale co to ma być za produkt nie wiem, wiem tylko tyle, że w cenniku podanym w srjp jest to taka sama taryfa jak na IR
Ale to był wagon z malowaniu RegioEXPRESS, a nie jednostka spalinowa DB, która obsługuje połączenie Wrocław - Drezno z resztą gdyby kolega załączył zdjęcie byłoby nam łatwiej określić co to, na co i po co
Nie no to juz szczyt absurdu i debilizmu regionalnych...co jeszcze CI potrafia wymyslec...nie maja wagonów tabor katastrofa a Ci expresy tworza...chyba najwieksze tempaki sie na to nabiora...moze jednostke na expres przerobia???) nie to sie w pale nie miesci...dno...a jednostka ledwo 60 wyciagnie bo troche wiecej pojedzie to juz staje w polu...niewiem smiac sie czy płakac...ale sa pewne granice oszukiwania ludzi...ale jeszcze troche i Interregio i całe PRy przestana wreszcie kpic z ludzi....
Pawcio, nie nadymaj się tak, bo pękniesz. Więcej dystansu do otaczającej nas rzeczywistości. Nie warto się tak niezdrowo podniecać, to jest szkodliwe dla zdrowia psychicznego.
Ale np Arriva exspres sprawdził się i to bez żadnej reklamy
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-03-2010, 18:36
Swego czasu pisałem na forum, że PR-y powinny zlikwidować wszelkie pociągi przyśpieszone i R+, które nie wiadomo czym się różnią, a w zamian powinny skupić się na rozkręceniu marki RE (Regio Expres) na krótkich dystansach, np. Częstochowa - Bielsko Biała, Gliwice - Kraków, Katowice - Zakopane itp. Jeśli Przewozy Regionalne faktycznie zrobią tak jak pisałem, to będę mile zaskoczony - czas najwyższy pomyśleć o pasażerach z tras regionalnych!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum