z dokupieniem klawiatury numerycznej do laptopa nie ma problemu, są takowe na USB. Sam mam laptopa z mniejszą przekątną ekranu i miałem problem z innymi grami.
a pro po czy wam w Maszynie w tej nowej paczce podczas jazdy nie wyświetlają sie wskaźniki ograniczenia prędkości? Ograniczenie stałe wogóle jest nie zauważalne a ograniczenie tymczasowe tylko znak zakończenia widać;/
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 10-03-2010, 07:21
Na forum "MaSzyny" ten temat był już poruszany. Liczę, że w kolejnych odsłonach symulatora problem ograniczeń prędkości zostanie jakoś rozwiązany, w przeciwnym razie przed każdą służbą należy bardzo dokładnie zapoznać się ze szlakiem.
a propo ograniczeń to polecam jak na początku tematu Trainz Simulator 2006 lub 2009 podobno juz jest 2010. Uwaga!! 2009 nie jest w całkowitości po polsku ja ktos by chcial linki do ktoregos pisać na PW bardzo polecam ta gre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum