OPi, Bilety możesz nabyć w dniu 30.04 i w dniu parady na stoisku TPWP .
Najbardziej oficjalna lista parowozów będzie w dniu parady,wszystko to co w tej chwili są to pozycje planowane szczególnie jeśli chodzi o nasze rodzime.
Oto one: Pt47-65, Ol49-7, Ol49-59, Tr5-65, Pm36-2:
Ze Skansnu w Chabówce Ty2-953, Ol12-7, TKt48-191,
Z Węgier :242.001 [MAV Nosztalgia],
Z Czech 313.432 [Depo Luzna u Rakovnika] oraz
Z Niemiec 52 8177 [Tradiotionszug Berlin e.V. ] i 01 509 [Pressnitztalbahn / LDC e.V. Cottbus]
A czy ktoś orientuje się kto jedzie w pociągu VIP?
Mam 2 bilety na przejazd tym pociągiem od znajomej mamy. Przy czym jest to ZAPROSZENIE. Nie ma w nim informacji, że mogę jechać na paradę. Mało tego nie ma żadnej informacji o tym, jakie jest moje miejsce (pociąg ten jest objęty rezerwacją miejsc).
Wielka gratka dla tych, którzy nie dotrą na Paradę Parowozów. Wszystkie atrakcje można oglądać na portalu KOW podczas transmisji Telekomunikacji Kolejowej.
DZIĘKI WIELKIE dla TKTelekom za przekaz i to w dodatku z całkiem przyzwoitym dźwiękiem!!!
Zmową lekarsko-pielęgniarskiego kartelu, przykuty do szpitalnego wyrka, nie mogłem się dziś zameldować w Wolsztynie, ale dzięki transmisji, do pełnego działania terapeutycznego parady, brakowało tylko inhalacji "parowego" smrodu.
Na szybki rozwój interentu nie liczę. Pozostaje nadzieja, że za rok będzie się można nawdychać "z gruntu".
Podobno kończą się rewizje kotłów w parowozach , a nie ma kasy na kolejne przeglądy . Także kolejna parada stoi pod znakiem zapytania i to dużym znakiem
Jedna z niewielu rzeczy która w tegorocznej Paradzie zapisała się u mnie na "minus" to postawienie, nie wiedzieć czemu, płotu koło torów, uniemożliwiając tym przejśćie wzdłuż torów w kierunku Leszna( patrząc od nastawni dysponującej po lewej stronie torowiska). SOKista nie pozwolił przejść, przez co musiałem przez jakieś magazyny na około dojść do mojego stanowiska;] Nie mam o to w sumie pretensji, ale się zastanawiam skąd pomysł żeby postawić taką barierkę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum