Taryfa krajowa na Słowacji jest 2 razy niższa, jak międzynarodowa pomiędzy Czechami i Słowacją. Jak T3 międzynarodowy kosztuje 12euro to krajowy po Słowacji będzie 6euro, to samo kuszetki.
A to tego nie wiedziałem o WL i BC. W siedzących (np IC Gerlach) ceny miejscówek są w szczycie sezonowym wyższe (20 albo 80 koron) co stanowi chyba odpowiednio 0,5 i 2 euro.
Pamiętasz może jak wyższy to jest koszt w szczycie?
Dopłaty na siedzące w szczycie kosztują 1,32, a poza szczytem 0,66 euro. Cen sypialnych i kuszetek teraz nie mam i nie pamiętam. W każdym razie Wyższymi dopłatami w wybrane dni tygodnia za miejsca WL / BC objęte są pociągi:
"Širava"
"Polom"
"Strażov"
"Turiec"
"Zemplin"
"Polana"
Ile może kosztować na tego R 443 miejscówka w T-3 i BC-6 i 4 na całej relacji Praga - Humenne ?
Czy dużo taniej wyjdzie z Cadcy...?
[ Dodano: 28-01-2011, 20:01 ]
Chciałem potwierdzić czy rzeczywiście miejsce w 2-miejscowym sypialnym R440 z Koszyc do Cheb kosztuje 16 euro ?
Czy mógłby to ktoś potwierdzić i jaki standard ma wagon sypialny w tym oto pociągu czy da się tam otworzyć okno ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum