Widzę, że promocyjne REGIOkarty rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.
Sugeruję centrali PR, żeby wypuszczali więcej takich promocji. Posiadacz REGIOkarty (wiem to po sobie) z przyczyn ekonomicznych przywiązuje się do przewoźnika i jest mniej skłonny korzystać z pociągów konkurencji.
Regularnie jeżdżę pociągami na trasie Warszawa - Łódź oraz Warszawa - Kraków i odkąd mam REGIOkartę jeszcze ani razu nie jechałam pociągiem PKP IC. Korzystam tylko z interREGIO.
To prawda. Mój znajomy, który kupił REGIOkartę w Trójmieście podróżuje częściej PR, niż SKM. Mimo, że PR ma droższą taryfę, ale pociągiem REGIO z REGIOkartą podróż z Gdańska do Gdyni wychodzi około 1 zł taniej. Od teraz kolega jeździ prawie tylko regionalnymi.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 26-05-2010, 17:19
A powiedzcie mi, czy wraz z REGIOkartą będę mógł zakupić sobie tańszy BILET STREFOWY w aglomeracji górnośląskiej?
Ale może się okazać, że z RegioKartą jednorazowy będzie tańszy niż strefowy.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 26-05-2010, 18:23
Z tym, że kupując bilet strefowy za 2,52 zł. (przysługuje mi ulga szkolna), mogę pojechać do Gliwic, z Gliwic do Katowic i jeszcze wrócić do Bytomia. Na jednorazówce nawet z REGIOkartą wyniosłoby mnie to nieco drożej.
Ja sobie zakupiłem RegioKarte na drugi dzień jak weszła na rynek i zwróciła mi się już po dwóch miesiącach od tamtej pory ani razu nie wsiadłem do pociągu InterSyfu i teraz liczę że marketingowcy przygotują jakąś fajną ofertę na przedłużenie bo mam tylko półroczną a czas szybko leci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum