Zdecydowanie tak. Mecz nie miał prawa nudzić, akcja za akcję, 90 minut walki i pełnego poświęcenia. Ogromny szacunek dla Kamerunu. Wiele okazji bramkowych z obu stron, w których świetnie zachowywali się bramkarze. Mecz mógł się spokojnie skończyć wynikiem np. 4:4.
rysiogeniusz, mimo, ze nie przepadam za piłką kopaną, zgadzam się. Szkoda tylko, że wcześniej Japonia nie dała rady Holandii... Oj miałbym uciechę. Ale jestem optymistą, i myślę że chłopaki z Kamerunu skopią im tyłki...
Są już w ćwierćfinale dziś pokonali Koreę Południową. Jeśli trafią na Brazylię w półfinale, o ile ta dojdzie do 1/2 finału, nie są bez szans. Te mistrzostwa pokazały , że faworyta łatwo zaskoczyć i ograć.
_________________ Mniej pracuj, więcej odpoczywaj!
Typy na STS jakie postawiłem:
Niemcy -Anglia Niemcy 2-0
paragwaj-Japonia Paragwaj 2-1
Kolumbia-Słowacja Kolumbia 2-0
Brazylia- Chile Brazylia 2-0
Hiszpania-Portugalia 1-0 po dogr igol Silwy
Argentyna-meksyk 3-1
USA-Ghana 0-1 i gol Gyana po dogr co myslicie?
[ Dodano: 26-06-2010, 19:41 ]
A mi szkoda Nowej zelandii pokazali ogromną walkę w tabeli przeskoczyli Italię a mimo to odpadli...
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum