U mnie nie. Mam kolej.one.pl w ulubionych, a poza tym wyszukiwarka podpowiada mi adres. Nadal nic.
Spróbowałam przez google - nadal nic.
Pokazuje mi się reklama domen internetowych Aftermarket.
Help!
_________________ Póki co tańczmy w rytmie karmanioli
Nim mały Jarek obwoła się Cesarzem!
Searchengines.pl
Logi z Combofixa i innych szukaczy śmieci.
Ale na poczatek spróbuj wyłączyć lub odinstaluoweać dodatki typu ggoglesearch i tym podobnych szpiegów.
syrenka, ja też miałemtakie problemy, jednak same się rozwiązały. Mimo to, gdy wyszukuje daną stację, to strasznie długo trwa otwieranie linii na której owa stacja leży. Narazie poczekam, jesli dalej będą problemy napiszę do Jarka.
Udało mi się wleźć przez google! Nie mam pojęcia co to było po południu.
wykolejeniec, dziękuję za pomoc, ale mówisz do mnie w jakimś obcym języku. Jeśli mam coś zrobić, żeby później nie mieć takich problemów, to pisz do mnie jak krowie na rowie...
_________________ Póki co tańczmy w rytmie karmanioli
Nim mały Jarek obwoła się Cesarzem!
Jak obecnie jest u was z działaniem rzeczonej bazy? U mnie, oprócz załadowania tytułu strony, nic więcej się nie pokazuje i ładowanie trwa w nieskończoność... Chciałem sprawdzić kilka rzeczy, a nie mogę.
Chyba portal nie ma szczęścia do serwera, bo często zdarzają się jakieś awarie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum