Wysłany: 17-02-2007, 19:17 Zgadnij kto to - galeria kolejowych osobistości
Proponuję foto-zabawę. Polega ona na tym, że na zamieszczonym zdjęciu odgadujemy kim jest lub są te osoby oraz jakie funkcje zajmują na kolei. W ten sposób poznamy ważne osoby z PKP, więc korzyść jest wymierna.
Na początek coś bardzo prostego:
foto.JPG
Plik ściągnięto 186 raz(y) 61.3 KB
_________________ "Demokracja to rządy hien nad osłami."
To ja zapodaję kolejną fotkę. Starzy forumowi wyjadacze niech dadzą szansę tym mniej obeznanym.
ktosik.jpg
Plik ściągnięto 165 raz(y) 14.69 KB
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Pomogę Wam, bo chyba i tak nikt nie zgadnie. Otóż Naczelnik wstawił zdjęcie Sylwii Trzuskowskiej, która jest rzeczniczką prasową w PKP Energetyce.
W Google znalazłam to: http://www.goldenline.pl/sylwia_trzuskowska
Natomiast na zdjęciu Wiktorii jest Jarosław Adwent - członek Zarządu PKP S.A.
Pora na moją fotkę. Kim jest ta osoba i jakie stołki zajmuje? Dla ułatwienia dodam, że było o nim dość sporo na forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum