Wysłany: 01-09-2010, 18:15 IX urodziny PKP Intercity
jak w temacie dnia 11 Września b.r. w Warszawie odbywają się IX urodziny PKP IC, kto z forumowiczów będzie na imprezie?
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 01-09-2010, 19:12
Ja się wybieram, ale nie wiem do końca... mam nadzieje że nie będzie kasjerki Joli z Kato, która pijana tarzała się po boisku... Ciekawe czy będzie Pan Szanowny Prezes bo Celuś w tamtym roku się pokazał...
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 01-09-2010, 19:20
A co komuś się dostanie za politykę przewozową w PKP IC ?
Aaalisha, nie ... tak pytam jesli dysponujesz listą to chetnie sie zapoznam, oczywiscie na privie, jesli mozna
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 01-09-2010, 19:25
Niestety takowej listy nie posiadam bo ja jestem tylko biedny szaraczek z Sekcji Eksploatacji...
A Ty przecież jesteś w PR z tego co wyczytałam z Twojego profilu...
Alez ja to jak najbardziej wiem - ale w mediach od razu by podano, ze wykazujecie 100mln straty a i tak swietujecie - pieniadze za ktore to czynicie bylby w tym momencie niewazne.
_________________ 2010 : 24304 km.
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-09-2010, 19:44
Media tylko ogłupiają człowieka - dlatego nie oglądam TV i nie slucham radia... Tak apropo - PR też nie ma różowej sytuacji finansowej i się bawi z Funduszu Socjalnego - niedawno z LZPR byli w Grecji... i nikt nie robił rabanu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum