Pendolino weź się lepiej do pracy jak chcesz mieć przedłużoną umowę, a nie pierdołami się zajmujesz Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów na polu zawodowym ,jak jeszcze będziesz miał okazję
wow bb widzę,że Cię prawda bardzo ruszyła Ciekawe czy Pan Prezes również będzie poruszony kiedy przy tak dużej stracie spółki dowie się jaką prywatę odstawia mu kierownik zespołu w Kołobrzegu
Trzeba , było przyjść w delegacje do kołobrzegu i zobaczyć na własne oczy , co jest i jak , a nie pisać głupoty.Jakoś całe 2 miesiące byli tutaj kontrolerzy i to różni , i nie stwierdzili nadużyć , a komuś opnię można szybko zepsuć i potem jest ciężko się do tego przyznać .Pozdrawiam
Witam serdecznie. Jak tak czytam te wasze wpisy to aż przykro się robi ,że jakieś brudy wyciągacie a jesteście pracownikami jednej firmy .Co do drużyn w Kołobrzegu to życzę serdecznie pozostałym takiego przygotowania do pracy. Może nie jesteśmy idealni , ale jakoś kontrolerzy nie mają do nas zastrzeżeń. W gnieżdzie gdzie pracuje 12 osób nikt nie może robić jakichkolwiek numerów bo popsuje życie pozostałym.
A jeżeli chodzi o mieszkanie kolejowe to owszem otrzymałem przydział , ale wyłącznie na zdrowych zasadach bez walizki funtów
ale poruszenie... zadałem pytanie, dostałem odpowiedz a wy reszte sobie wyjaśnijcie. pamiętajcie, że niedługo będą nas wywalac, więc oszczędźcie sobie, bo po co pod kimś dołek kopac zwłaszcza jak wszyscy jedziemy na jednym wózku, pozdrawiam i do zobaczenia w trasie
Jakie w ogóle Kołobrzeg "robi" pociągi? To znaczy jak patrzyłem w rozkład to poza sezonem to kiepsko wygląda, chyba nawet żadnej nocnej służby nie robią?
mateusz123, głowy nie dam ale chyba robią Krakowianke i Ustronie bodajże do Gdyni, ale niech się wypowiedzą wiecej kumaci
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
EEEEEjjjjj, Freelander bardzo dziękuję za troskę i pamięć o moim numerze hi hi hi uwierz, że w ogóle nie jest mi przykro pozdrawiam wszystkich i róbcie tak dalej jak robicie drogie koleżanki i koledzy to nawet nie zobaczycie kiedy a z Kołobrzegu zostaną wspomnienia! Proponuję iść na miesiąc do "prywaciarza" i może docenicie to co macie... P.S. A bezdomnych zapraszamy do pokoju Brata Alberta ha ha ha
PoCaHoNtAs, jakie macie obecnie służby, jeżeli mozna
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Zajmijcie się swoimi problemami , jak już to"gryf " wypisuje numery służbowe , to niech napisze wszystkich , a swój na czele ,o ile jest ze Szczecina to też można dużo napisać o drużynach!!! , może w Kołobrzegu nie ma za dużo pociągów , ale obsługa podróżnych jest profesjonalna i jakiś b..... nie będzie psuł opinii . Pozdrawiam Wszystkich z info kolej .Wilk .
Prawda jest taka że im dalej od koryta (władzy) tym lepiej się pracuję. Kołobrzeg jest tego przykładam. To że jest tam cicho i spokojnie i kontrole nic nie wykazują to kwestia zgrania i załatwiania spraw po cichu między sobą... Bo wiadomo bałagan panować może wszędzie poza papierami Jak pokazuje sytuacja która ma miejsce w Szczecinie gdzie przez jednego pana przewodniczącego związku siany jest wiecznie zamęt cierpią zwykli pracownicy... Wszak wiadomo jak się robi kontrole zawsze się coś znajdzie nikt nie jest idealny... Kazdy popełnia błędy... A przysłowie mówi dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie... Pozdrowienia dla ludzi z Kołobrzegu... Pamiętajcie sielanka nie trwa wiecznie...
A mi to wygląda na chęć rozróby jakiegoś frustrata....Akurat cała ekipę kołobrzeską znam i powiem szczerze dziwie sie temu komuś że sra do własnego gniazda...ale idzie zima więc w własnym gnieżdzie z własnym gównem będzie mu cieplej...nieukrywam że wiem że KG ma tam dobrze ale to głownie dzięki temu że sami o to wszystko sobie zadbali i potrafili sobie stowrzyc taki swoj eden....do którego wdarła sie jakaś parszywa owca ktora chce to wszystko rozpieprzyc....no cóż zasada obowiązuje nadal...jak ja mam żle to czemu inny ma miec dobrze! Niech też ma źle...Pozdro dal wszystkich normalnych z KG (38102/83103...ale to już historia:P..kumaci zgadną o co kamaaaan:P)
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 22-09-2010, 13:18
No a mi szczena opadła ;-) sory wszyscy razem pracujecie - więc po co na siebie nawalać i nawet dawać na forum ogónym numery służbowe... Zastanówcie się nad tym co robicie bo faktycznie wygląda to tak, ja powiedział Pawcio, jak sranie we własne gniazdo.
Moim zdaniem w obecnym czasie wszyscy pracownicy powinni trzymać się razem a nie wyciągać rzeczy, które wyciągniete być nie powinny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum