Witam tak się zastanawiałem gdzie najlepiej pojechać na tak zwane bezcelowe jeżdżenie pociągiem. Więc jeśli ktoś ma jakieś zbadane trasy czy coś to pisać w tym temacie
Byłbym wdzięczny za trasę od Gliwic najlepiej na jakimś weekendowym bilecie
Tylko moje startują z Gdańska w zasadzie z Gdyni a to jest diametralnie inna sprawa, gdyż Warszawa uznaje, że do Trójmiasta się jedzie a nie z niego wyjeżdża.
A więc dobra nasza trasa z Gliwicami. Trasa była kilka wypraw temu, więc musiałem się konsultować z żoną. Zresztą to dziwne jeżdżenie po Śląsku było efektem opadów we Wrocławiu, który chcieliśmy w końcu zwiedzić. Laskowice dlatego, że nam się bilet skończył.
Gdańsk - Gdynia - Wrocław - Opole - Wrocław - Kędzierzyn - Gliwice - Wrocław - Kraków -Zakopane - Warszawa - Radom - Laskowice - Gdańsk.
Ogólnie wiele z elementów trasy jest wykonywane w trakcie planowany jest zazwyczaj przejazd do pierwszego miasta i dość dokładne warianty powrotu.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum