Rzecz w tym, że te dwie jednostki przyjechały do Bytomia, odjechały do Gliwic o 15:17, a gdy pojechałem do Gliwic pociągiem o 16:17, to na trasie ponownie się z nimi mijaliśmy.
Niektóre relacje składów dość kosmiczne np. Bielsko Biała - Sosnowiec Główny. Na szczęście zostają Gliwice - Sosnowiec i część pociągów z Tychów też będzie tu kończyć. Na resztę będzie trzeba poczekać do grudnia.
Ostatnio zmieniony przez Szociu dnia 27-08-2010, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Zauważyłem w tych obiegach , że PR Katowice pozwoliły sobie zlikwidować 2 poc. rel. Katowice - Gliwce :3317,3021 oraz rozwalenie poc. 15 zamiast do Gliwic to do Zwardonia . Przyczym fizycznie nie będzie rel. Częstochowa - Zwardoń , tylko dwa odrębne pociągi 15 i 413 . W drugą stone jest ta sama sytuacja 422 przechodzi na poc. 34
Mam pytanie , czy dodatkowe muchowozy do Sosnowca kursują kosztem poc. 3315 i 3021 ?
Witam czy jest tu osoba na forum która może pomóc i udostępnić obiegi 2009/2010 dla województwa dolnośląskiego. Gorąca prośba chciałbym zrobić prezent synowi pozdrawiam mech. Janusz!
Czy posiada ktoś obecne obiegi EN57 ? Zresztą być może lepiej byłoby opublikować je po korekcie marcowej . Bardzo dobrze byłoby je zobaczyć Podrawiam ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum