Ja bym powiedzial PKP Literowki na rozkladach :-D
Aha, i PKP Literowki na tablicach (typu JELANIA GORA, PFZNAN GL., BIELSKO-BIALA przez SOBOTKE (na kiblu!) itp.) :-D
[ Dodano: 23-12-2010, 20:58 ]
I jeszcze PKP Przestrzelony przystanek osobowy (troche nieaktualne, bo tych przestrzelen bylo sporo po dodaniu postoju w Mietkowie do pociagu Szrenica w RJ 2007/2008- te przestrzaly wahaly sie od 50 do 300 m za peron)
_________________ Gdyby cały beton PKP przerobić na podkłady, to można by zmodernizować wszystkie czynne szlaki
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
PKP Fuszerka na swiniach (nowe barwy EP08 tak odpryskuja (zwlaszcza przy oknach czolowych), ze widac, iz kiedys byly pomaranczowe)
PKP Wodne przeprawy w tunelu (vide Jelenia Gora)
PKP Tandetne naklejki TLK (na wagonach w barwach TLK widac z daleka, ze to byle jak przyklejona plachta)
_________________ Gdyby cały beton PKP przerobić na podkłady, to można by zmodernizować wszystkie czynne szlaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum