REGIOchłopak, Trochę ludzi w nim już było.
Katowice:
Dzisiejszy InterRegio Wielkopolanin Stalowa Wola - Poznań
ET22+2+2(1)+piętrus
pierwszy wagon świeżo po rewizji: 13.01.2011r. stacja Poznań z dużym napisem PRZEWOZY REGIONALNE
Frekwencja 90%
Wrocław Główny.
Dzisiejszy IR GALICJA do Rzeszowa był opóźniony ok. 45 min, do tego obsługiwany starym kiblem, frekwencja nie przekraczała 50%.
Przed odjazdem pociągu TLK 61106 do Warszawy Wsch. kilkakrotnie był ogłaszany komunikat, że osoby udające się do Oławy, Brzegu i Opola mogą bez dopłaty skorzystać z tego pociągu. Od kiedy to IC wspierają PR? Nie wierzyłem własnym uszom. A może ja coś źle zrozumiałem...
Widziałem go dziś (12.02.2011) na dworcu w ZG przed 13. w każdym razie była to jednostka pomalowana w barwy IR i popaćkana jakimś sprayem z zewnątrz. Widziałem go z daleka ale raczej był to ED-72 numeru nie widziałem - poza tym chyba EN-71 tak nie malują, może być jeszcze tak że się pomyliłem lub coś mi się przywidziało
_________________ 2010 - 4564 km
2011 - 8993 km
2012 - 5090 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum