Aby na pewno dzisiejszy ? Ja 12 lutego 2010 widziałem na pociągach :
iR-73110 ''Ślązak'' Zielona Góra - Kraków EN71-036 (albo 037, nie zapamiętałem dokładnie)
Potwierdzam, w kierunku Krakowa jechał najzwyklejszy w świecie EN-71 z frekwencją 60% podczas odjazdu z Wrocławia Głównego. Był opóźniony 10 minut, gdyż oczekiwał na skomunikowanie z szynobusem z Drezna. Po jego przyjeździe przeskoczyły do Ślązaka 4 osoby, a korzystając z opóźnienia wsiadło do kibla jeszcze kilkunastu studentów.
Wczorajszy IR Galicja odjechał punktualnie z Wrocławia Głównego z frekwencją 70%, zestawienie 1z+2+2+2. Zdeklasowana jedynka była w malowaniu Regio Express, ale przedziały 6-miejscowe w niej nie zostały wczoraj specjalnie docenione przez podróżnych. Ponadto z peronu zauważyłem, że cztery pierwsze przedziały miały ponaklejane jakieś kartki, tak jakby rezerwacje służbowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum