to ja również dołączam się do prośby o aktualne obiegi..
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 25-03-2011, 12:12
Ile jeszcze osób napisze, że przyłącza się do prośby?
2. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na Forum, w tym celu powinien:
2.9 Powstrzymywać się od zamieszczania postów, które nic nie wnoszą do dyskusji, np. o treści "lol", "też miałem taki problem", "zgadzam się z przedmówcą", "nie wiem jak Ci pomóc", etc. oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego użytkownika Forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane.
Od 01.10.2011 zmianie uległy obiegi jednostek w PR Katowice, mam informacje, że w związku z przejęciem linii Gliwice- Częstochowa przez KŚ wczoraj w nocy 10 jednostek z ŚZPR zostało rozesłanych do innych ZPR.
Bardzo bym prosił osobę, która posiada obiegi EN57 PR Katowice do nowego rozkładu jazdy 2011/2012 o ich udostępnienie na tym forum, tak jak to miało miejsce w przypadku obiegów 2009/2010. Proszę również o udostępnienie obiegów z poprzedniego rozkładu 2010/2011 jeżeli ktoś takowe w ogóle posiada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum