Z tego co piszesz wynika, że nie masz zaznaczonej opcji automatycznego logowania, wówczas takie wylogowywania się zdarzają. Po wylogowaniu, nie widzisz postów od ostatniej wizyty, bo baza Cię nie identyfikuje, natomiast jeśli w takim przypadku znów się zalogujesz to zobaczysz tylko posty napisane od ostatniej próby logowania (czyli od ostatnich kilku minut, czasem nawet sekund) i z reguły wynik = 0. Recepta została podana wyżej - zaznacz opcję automatycznego logowania, wówczas nie będzie tego problemu (przynajmniej ja go nie mam). Poza tym również używam Mozilli. Może to jest przyczyną,że już bardzo długo nie mam problemów opisanych w tym wątku.
Używam opcji autmatycznego logowania ale nic nie daje. Wcześniej nie miałem z tym problemów. Z każdym razem opcja jest zaznaczona i tak po ponownym uruchomieniu ponownie muszę wpisywać login i hasło. Po za tym jak już się zaloguję to pojawia się posty od ostatniej wizyty ale próba ich zobaczenia kończy się ponownym logowaniem po czym pokazuje się informacja że nie ma takowych postów.
Używam Firefox.
pdnb, sprawdź ustawienia cookies w panelu sterowania/ Opcje internetowe.
Tam jest zakładka prywatność. Ustaw poziom średnio niski. Ja tez używam FF i w nim żadnych ustawień nie robiłem. Jak pokombinujesz z tymi ustawieniami to musi coś pomóc.
_________________ Jestem dyspozytorem własnego toru...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum