Kolejarz ale nie wiem czy na czymś lepszym niż WIN98 pójdzie. Ale sam program jest banalny strzałki w bok hamulec strzałki góra-dół przyspieszenie spacja czuwak enter RP1.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Ja z ogromną chęcią bym pograł, ale MASZYNA crashuje mi przez moją kartę graficzną od ATI Nie wiadomo czy może ktoś z twórców ma zamiar w końcu coś z tym poprawić?
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 13-04-2011, 12:26
Jakbyś się trochę wysilił i wszedł w link podany przez @rufio198 to dowiedziałbyś się, że PC2010:
Możecie polecić jakiegoś prostego symulatora na początek ? Grafika itp mogą byc na niskim poziomie. Chciałbym zacząc od czegoś prostego gdyż ani umiejetnosci ani doswiadczenie ani sprzęt nie pozwalają mi na razie na coś bardziej ambitnego.
No to moze powinienes sprobowac starego, niesmiertelnego MECHANIKA?
Dla mnie w Maszynie za słaba grafika (tak wiem twórcy nie robili z myślą o grafice). Co nie zmienia faktu, że ja grywam też w nowe gry mainstreamowe typu Wiedźmin, więc jestem przyzwyczajony do innego poziomu grafiki i od symulatora kolei też wymagam grafiki. Ja gram w MSTS (Microsoft Train Simulator). Tu linki:
Raczej tylko na Allegro, w sklepach już ją ciężko dostać. Natomiast kosztuje grosze i starczy na pewno na wiele godzin zabawy. Działa pod Xp, Vista, 7 a nawet pod Linuksem jak ktoś odpowiednio pokonfiguruje.
Co do konfiguracji Polskich dodatków to trochę trzeba pogrzebać, wszystko jest jednak wyjaśnione bardzo obszernie na forach internetowych, a skrótowo np. na pierwszej stronie ze spisu.
Zgadzam się co do MSTS.Ja sobie powoli i cierpliwie sprowadzam oryginalne niemieckie dodatki do tej gry.Oto adresy : http://www.eisenbahndiscount.de czy www.train24.de.Dużo tras mnóstwo misji ...
Chciałbym się zapytać czy warto wydawać ponad 60 zł na trasę czeską 321 do MSTS ?
Mam Windows 7 ,całkiem szybki ale obawiam się, że trasa może się zacinać co Wy myślicie ?
Trat 321 to istne cudo warte tej kasy. Za bardzo to się nie rozpisałeś jeśli chodzi o parametry kompa jednak trasa jest nawet warta przejazdu na lagach
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 2105 CPU@ 3.10 GHz 3.10 GHz
Pamięć: 4 GB
Typ systemu: 32- bitowy system operacyjny
Karta pamięci: NVIDIA GeForce GT 440
Jeszcze jedno pytanie czy ta "przesyłka z trasą" zawiera tylko Trat 321 czy jest w niej coś jeszcze tzn. doinstalowane aktualizacje (do 21) lub tabor albo coś innego czy tylko ta trasa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum