Acatusy jeżdżą tylko w innych godzinach, wczoraj oglądałem pociągi w Libiążu to jeżdżą 2 EN71, jeden EN57(wczoraj jechał plastik) a wczoraj o coś między 13 a 14 w Trzebini jak wsiadałem to jechał kaktus.
Pewnie znów od klopa mrozów nie było, Piorunów też, to ciekawe co było przyczyną nawalenia
_________________ 2010-2013 na razie 100 178km
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-05-2011, 14:55
I najważniejsze skoro Dunajec ma na stałe jeżdzić Acatusem to niech ktoś mu zmieni rozkład bo to jest kpina z podróżnych. Przejazd w niedzielę był taki
Kraków Główny 16:33
Kraków Płaszów 16:39 16:39
Bochnia 17:04
i odjazd 17:17
13 minut stania w Bochni to żenada a mechanik jechał maksymalnie 99km/h patrzyłem na licznik.
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-05-2011, 15:58
@Kryniczanin- Dunajec ma 13 minutowy postoj w Bochni ze wzgledu na jednotor miedzy Bochnia a Brzeskiem ! Podziekuj drogowcom za budowe autostrady i zwiazane z tym utrudnienia...
Co jeszcze wymyslicie mądrego żeby skrytykować Acatusa? Evacon, jakbys chcial wiedziec to wywalenie podstacji bylo jednorazowe i wiecej sie nie powtorzylo... A jesli Cie to ucieszy i całą resztę malkontentów, to podobno na Dunajca wraca na stałe solowy EN71 niedługo. Cieszcie sie, w koncu Acatus to zło najlepiej to odesłać je producentowi...
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-05-2011, 16:20
Pułtuś, Ma planowy 4 minutowy postój nie 13 minutowy a przyjeżdza aż tyle przed czasem do Bochni.
ecavon, Tym razem wejściowe zdechły ale w sobotę jak jechałem nim to te od klopa padły...
dziś jadąc kursem o 17 06 do Wieliczki z Chrzanowa Śród. zauważyłem błędy na wyświetlaczu . W Śród. pokazywał przystanek Trzebinia , odjazd 16 56 , a w drodze do Trzebini pokazywał przystanek Dulowa , odjazd 17 06
Pułtuś, bez urazy, ale te parchy możecie sobie zabrać na wszystkie pociągi na linię Tarnów - Krynica. Dlaczego? Bo to jest nie wygodne, mało miejsca, psuje sie.. Z całym szacunkiem, ale magistrala nie jest od tego, EN77 na niej jeździł. Przynajmniej jeszcze nie teraz, do czasu nie będzie ona na 160, i będzie się jechało z Tarnowa do Krakowa koło 40 minut. Bo tyle idzie w tym wytrzymać. Już ED74 jest wygodniejsze. Nawet plastikowe EN57..
dziś jadąc kursem o 17 06 do Wieliczki z Chrzanowa Śród. zauważyłem błędy na wyświetlaczu . W Śród. pokazywał przystanek Trzebinia , odjazd 16 56 , a w drodze do Trzebini pokazywał przystanek Dulowa , odjazd 17 06
Potwierdzam, jechałem tym samym pociągiem i też mnie to urzekło. Właśnie miałem to pisać na Forum, ale mnie wyprzedziłeś
mam nadzieje , że w kierunku Oświęcimia lepiej działa . Byłaby kompromitacja gdyby zagraniczni podróżni wysiadali w gorzowie chrzanowskim bo wyświetlacz pokazywał Oświęcim
jakbys chcial wiedziec to wywalenie podstacji bylo jednorazowe i wiecej sie nie powtorzylo...
To, że wywala podstację świadczy źle przede wszystkim o układzie zasilania oraz o braku myślenia prowadzącego, bo skoro widzi, że mu napięcie siada, to nie ma co gnać maksymalną siłą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum