28. Katowice - "Tv Silesia" Restauracja - placki ziemniacze & pyszne naleśniki
29. Toruń - restauracja na dworcu - jajecznica
30. Tczew - Bar Dworcowy - całe menu do polecenia - smaczne i bardzo, bardzo tanie!
31. Elbląg - Restauracja Hotel SOWA - pizza jak we Włoszech
W czasie podróżowania mając chwilę czasu, warto oddalić o 50-100m od dworca i wejść do jakieś normalnej knajpki i zjeść obiad za 15zł i wypić lokalne piwo. I omijać zapienkarzy z większych miast, poza wspomnianym Olsztynem i Skierniewicami.
Oświęcim-kiedyś super garmażeria dzisiaj Pizzeria Da grasso-więc niezła sieciówka w nienajwyższej cenie,naprzeciwko dworca po drugiej stronie ulicy niezły kebab.
Skawina-nie wiem jak dzisiaj ale kiedyś najbardziej od serca hamburgery w dużej bule i z serem o grubości 1 centymetra:)za nieduże pieniądze
Czechowice-Dziedzice-podobnie nie wiem jak dzisiaj ale jeszcze nie dawno pyszna garmażerka i buły z wkładem-pyszne,świeże i niedrogie...
Czeskie Pardubice-pyszne kanapki:)
Bielsko-Biała-słynne bułki z pieczarkami-niebo w gębie:)
Oświęcim-kiedyś super garmażeria dzisiaj Pizzeria Da grasso-więc niezła sieciówka w nienajwyższej cenie,naprzeciwko dworca po drugiej stronie ulicy niezły kebab.
Skawina-nie wiem jak dzisiaj ale kiedyś najbardziej od serca hamburgery w dużej bule i z serem o grubości 1 centymetra:)
Czechowice-Dziedzice-podobnie nie wiem jak dzisiaj ale jeszcze nie dawno pyszna garmażerka i buły z wkładem-pyszne,świeże i niedrogie...
Czeskie Pardubice-pyszne kanapki:)
Bielsko-Biała-słynne bułki z pieczarkami -niebo w gebie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum