Mimo wszystko dziwi wykaszanie takich m/ narodowych składow
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
I koniecznie w koncu dać jakiś szynobus, czy skład.
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
No właśnie. Wczoraj jechałem przez Suchą Beskidzką i tam właśnie stoi EN57-1947. EN57-1946, który teraz obsługuje połączenie ma na burtach ZPR Kraków.
Wczoraj jechałem od Płaszowa tym połączeniem i frekwencja na poziomie 80%. Drobna wymiana na stacjach pośrednich. W Wadowicach większa wymiana, tak samo w Andrychowie. Gdzie wysiadłem a skład pojechał z jakimś 70% zapełnieniem.
P.S.
Jadąc też zauważyłem że drużyna konduktorska nie była przygotowana na bilety zakupione i wydrukowane za pomocą i-pr Tak samo w jednostce chyba na amen zatrzasnęły się drzwi w przedziale po przejściu staruszki Wszyscy próbowali swych sił ale nikomu się nie udało
_________________ 2010-2013 na razie 100 178km
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 02-05-2011, 11:10
A ja wczoraj widziałem ten skład z Bohumina po 10 na Płaszowie. Słownie ZERO osób
Właściwie PRy powinny zrobić jakieś statystyki, który pociąg z Krakowa do Bielska jest bardziej opłacalny - wyjeżdżający z Krakowa po 13, czy po 14. Rano korzystniejszą porę przyjazdu ma chyba ten z Bielska niż ten z Bohumina.
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Pozdrawiam rufio198
Czyli powinni uwalić ten pociąg po 13, a Bohumin po 14 skrócić do Bielska. Tak myślałem
Ale pewnie Urząd Marszałkowski najpierw będzie wolał zostawić pociąg po 13, a potem go uwalić jako nierentowny.
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Będzie jak ze Skalnicą odwołają 3050 a w zamian nie dadzą nic.
Pozdrawiam rufio198
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 22-05-2011, 11:05
Radek,
Z tego co sitkol odpowiedział mi to Regio zostanie przestawiony na godzinę 14 30. Tylko lekko odbiega od rozkładowego Bohumina na odcinku Kalwaria - Bielsko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum