..."REGIOkarnet uprawnia do nieograniczonej liczby przejazdów pociągami Przewozów Regionalnych, Kolei Dolnośląskich, Arriva RP oraz Kolei Wielkopolskich (w ostatnim przypadku wstępnie do 30 czerwca 2011 r. honorowane są tylko bilety kupione przed 1 czerwca 2011 r.)
Bilet turystyczny uprawnia do nieograniczonej liczby przejazdów pociągami Przewozów Regionalnych, Kolei Dolnośląskich, Arriva RP i Kolei Wielkopolskich (w ostatnim przypadku wstępnie do 30 czerwca 2011 r. honorowane są tylko bilety kupione przed 1 czerwca 2011 r.)
Ruszyłem na DTK (18.06) Kolejami Wielkopolskimi do Zbąszynia by tam przesiąść się na regio do Poznania.
Za cały bilet płaciłem około 5zł więcej niż jakbym jechał na jednej taryfie, jeszcze gdybym podróż odbywał tylko pociągami PR (jak to miało miejsce przed 1 czerwca) i około 6,5zł więcej w stosunku do biletu do Poznania przez Stęszew.
Wejście KW na wielkopolskie linie nie jest tylko droższe dla UMWW, ale też dla mnie. I to dużo drożej (cena minimalnie wyższa niż na PKS!).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum