Wysłany: 07-06-2011, 17:17 Rębilas musi odejść, czyli pomysły na uzdrowienie kolei!
Przemieszczając się pomiędzy tematami i wątkami dotyczącymi tego regionu NIE DA SIĘ nie zauważyć, że większość opisywanych problemów i uniedogodnień idzie w parze z jednym nazwiskiem. Opisywany delikwent wydawać by się mogło posiadł jakąś magiczną recepturę na długowieczność swojego gatunku, podobnie jak w legendzie o smoku który pożerał młode dziewczyny, tylko tutaj mamy do czynienia ze smokiem który 'pożera' pociągi na lokalnych liniach kolejowych. Może w końcu za przykładem legendy znajdzie się ktoś i bardzo prostym sposobem, jak w legendzie ukróci ten proceder.
Zachęcam do wpisywania swoich propozycji, wszystkie chwyty dozwolone!
Wszystko fajnie, ale po co tworzyc KOLEJNY wątek ktory i tak zaraz zrobi sie wątkiem o acatusach, Bieczu, Gorlicach itp ? Lepiej IMO pisac w tamtych, ''sprawdzonych'' watkach, ale jak wolicie, tak czy siak dodam swoje trzy grosze
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 07-06-2011, 18:02
Ja niestety powiem tyle. Marne szanse. Są ludzie nietykalni i niezatapialni. Ostatni przykład z Warszawy przypomnijcie sobie.
uda się jeśli odejdą 2 osoby i r i pani c. tylko wtedy coś się ruszy.
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 07-06-2011, 18:28
@dyzurny- ale to bylo jeszcze za Moraczewskiego On miał jaja i nie pieprzył sie z takim betonem jak Slask. Dlatego, że był menagerem, a nie kolejarzem- a wiadomo przeciez ze kolejarz drugiemu kolejarzowi krzywdy nie zrobi. Dlatego rządzący spolkami widząc nieudolnosc kolegow nie wywalaja ich, bo to po prostu sa koledzy. Moraczewski nie byl zwiazany z tą popeerelowską sitwą. Niestety, teraz mamy nieco inne czasy- to troche jak z politykami, tam tez niby wszyscy na siebie plują, ale w gruncie rzeczy kazdy ma haki na kazdego ktorych to hakow nie udostepni prasie czy telewizji, bo sam jest umoczony w to samo. No, ale my nie o tym.
A ja uważam że nowo założony temat to strzał w 10!!!Ma razić tych grabarzy kolei w oczy!!!!!!!!!
P.S.
Kto to jest pani c???prosze info na prv:)z góry dziękuje
Pracownik UMWM pani Irena Cebula, dawniej zajmowala się MORDem w Krakowie
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
Ja pierniczę, dopiero teraz się o tym dowiedziałem, o możliwej katastrofie, ale burdel tam mieli Choć pewnie chcieli wykorzystać jedyne słuszne klocki. Wie ktoś jak się ma sprawa w ABW?
Jeśli chcecie dobrze poznać pana R i panią C (ale też jeszcze kilku innych "ciekawych" decydentów) to zapraszam na video, poświęcić te 25 minut i dobrze oglądnąć http://www.przelom.pl/tv/4/80/
w tym materiale zobaczycie jakie ma się podjeście do lokalnych linii, w tym przypadku 103 Trzebinia-Wadowice
wyraźcie swoje opinie.
Pozdrawiam
_________________ Linia 103 Trzebinia-Wadowice-Skawce (Małopolska) http://www.linia103.glt.pl/
Tory których nie pozwolimy WYRYWAĆ!!!
Może pomyslec nad petycją... paru ambitnych chłopaków na dworcu głównym i namówic pasażerów na podpis, chętni na bank się znajdą...
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Słuchajcie. Na Slasku zrobili porzadek w PR, więc może i tu sie uda.
Nie uda się, UMWM zawsze płaci w terminie i jako pierwszy lub jeden z pierwszych podpisuje umowy na przewozy, Kuczewska-Łaska nigdy nie odważy się mącić w solidnym województwie.
Odejść musi Ciepiela, wg mnie to on zakonserwował Rębilasa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum