Hmm ponad 35 min - zanim to się załaduje na moim playowym necie to minie pół dnia... Pierwsza część ładnie zobrazowała atmosferę panującą na wyjeździe... Genialny montaż...
Świetne Jest co oglądać i co wspominać! Kiedy wspominam Siemianowice Śląskie to łza mi się kręci w oku...Stamtąd właśnie 50 lat temu mój ojciec jeździł w góry - bezpośrednim pociągiem do Zwardonia...
_________________ ...w górach jest wszystko co kocham... - tylko pociągów coraz mniej...
Pisze się na to w ciemno, zwłaszcza Chorzów Batory-Ruda Kochłowice ,tyle że szlak Leszczyny-Knurów na odcinku Knurów-Szczygłowice jest nieprzejezdny .Rudziniec-Toszek Północ zaliczyłem sobie objazdową TLK-ą Ale pomysł genialny
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 14-06-2011, 13:26
Brzmi interesująco szczególnie odcinek Tarnowskie Góry - Bytom i Chorzów Batory (na Chorzowie jest niesamowity klimat)...
Z racji tego, że mieszkam w Chorzowie (na Batorym) , dziękuje
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 14-06-2011, 13:30
A ten lunapark to jeszcze istnieje? Pamiętam z dzieciństwa wycieczkę w to miejsce - genialnie bylo... Wiem to trochę głupio zabrzmi - ale może całą grupą wybierzemy się do tego lunaparku
A tu mam, że przejezdny railmap też pokazuje przejezdność
Niestety tam brakuje kilku wiadomości np. linia Kłodnica-Kluczbork na odcinku Strzelce-Fosowskie są braki , natomiast na bazie kolejowej na odcinku Strzelce-Kluczbork nadal jest oznaczone ,że jest ruch towarowy.
Exsimus, Ruch na odcinku Knurów Kopalnia-Szczygłowice jest wstrzymany na 100%. Dlatego też w sobotę nie pojechaliśmy dalej tylko się wracaliśmy-niestety
[ Dodano: 14-06-2011, 15:09 ]
Exsimus napisał/a:
Propozycja na edycję jesienną do konsultacji rzecz jasna:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum