Ja sie zapisałem i nawet potwierdzenie na maila dostałem. Jeśli by ktoś chciał dołączyć w Katowicach czy też Szopienicach dajcie znać. I potem razem można na Bytom.
Długo czekałeś na potwierdzenie? Ja z kumplem się wczoraj rano zapisałem i jeszcze nic nie doszło. Swoją drogą bardzo dobrze że takie rzeczy organizują, dzięki temu kolej nabiera innego znaczenia
dziś - piątek - dostałem potwierdzenie, a zapytanie wysłałem w środę
katowicer, z tego co widzę to z Katowic na Bytom pociąg jest o 7.41 (8.10 w Bytomiu)
najprawdopodobniej pojadę od strony Oświęcimia (ewentualnie z Tychów, ale bardziej prawdopodobne iż z Oświęcimia)
Stojąc na kolejnym semaforze wykorzystam chwilę na 1 relacje. Jedziemy kiblem 1400 siedzenia pluszowe :/ okna w tej jednostce są uchylne jak w autobusach miejskich. Tragedia! Mamy juz chyba 50 minut w plecy. Plk leci w kulki.
On nie jest remontowany- wręcz przeciwnie. Jest stale rozkradywany. Zresztą nawet gdyby tak to pociągi osobowe tam już nie wrócą- Dlatego tam byliście ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum