A najciekawszy pod względem czasów jazdy jest rozkład KKA IC na Kraków - Krynica
Dopiero dzisiaj na stacji zauważyłem, bo w internecie nie mogłem znaleźć. O ile Kraków - NS w 1h 50 do wyrobienia to 1h na NS - Krynica, p. Piwniczną to chyba tylko helikopterem możliwe
4. Pociąg "Janosik" odjazd z Zakopanego godz. 12:39 będzie odjeżdżał o godz. 14:23 .
Pociągi "Kasprowy" i "Janosik" relacji Kraków - Zakopane - Kraków będą obsługiwane pociągiem elektrycznym Acatus
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy faktycznie jeżdżą Acatusy ?
A jak jest z przewozem rowerów w takich składach ?
Przedziały? Wieszaki? Ile?
Jeżdżą. Jako Kasprowy 33121/22122 i Janosik 33123 /22120. Papieski często jako 5028 i jako popołudniowy do Suchej B
Przewoz rowerów oczywiście jest. Przedziały oddzielane są drzwiami ze szkła.
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
Dobra wiadomość za Brzeskiem wstawiono rozjazdy i ruch Brzesko - Bochnia jest "dwutorowy"
[ Dodano: 02-07-2011, 00:58 ]
przepraszam mylnęło mi się - pociągi jadą normalnie bez dodatkowych rozjazdów - pół tunelu pod zjazd z autostrady już jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum