Wysłany: 21-07-2011, 06:26 Wózek barowy w pociągach InterRegio i Regio
Jadąc rano z Poznania (potrzebowałem ujęcia filmowego pociągu "Kamieńczyk" w stolicy Wielkopolski) przed Puszczykowskim zaskoczył mnie człowiek pchający wózek barowy i oferujący napoje cieple, zimne i trochę słodyczy. Od kiedy w Kamieńczyku jest wózek barowy i na jakim odcinku jeździ?
_________________ Gdyby cały beton PKP przerobić na podkłady, to można by zmodernizować wszystkie czynne szlaki
W Poznaniu wsiada wózkowy. Wysiada chyba w Rawiczu, ale nie jestem pewna. Ciekawa jestem, jak dzisiaj dał radę, bo na 5 biednych wagoników w Kamieńczyku czaiło się chyba z 6 wycieczek
_________________ Póki co tańczmy w rytmie karmanioli
Nim mały Jarek obwoła się Cesarzem!
A tu mamy do czynienia ze zwyklym (choc przyspieszonym i miedzywojewodzkim) REGIO. Syrenka, gdzies ty sie w tym Poznaniu uchowala, ze widzialas te wycieczki? Swoja droga w ostatnim wagonie bylo troche miejsca.
_________________ Gdyby cały beton PKP przerobić na podkłady, to można by zmodernizować wszystkie czynne szlaki
a czy taka osoba, która wsiada z wózkiem to ma podpisaną jakąś umowę na prowadzenie tego typu działalności ? Czy kondi ma wiedzę, że w jego pociągu będzie mini-bar ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum