Zapraszamy do wzięcia udziału w badaniu struktury biletów realizowanym na zlecenie PKP IC. Badanie prowadzone będzie w dniach 18.08.2011-31.08.2011 w całej Polsce. Praca polega na spisywaniu do specjalnie przygotowanego kwestionariusza danych z biletów. W trakcie realizacji badania będziecie współpracowali z konduktorami.
Jeśli lubisz podróżować pociągiem, chcesz czynnie spędzić czas, z którym i tak nie masz co zrobić, przeżyć niezapomnianą przygodę, a dodatkowo na tym zarobić to jest idealna oferta dla Ciebie!
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy na adres: milena.kocon@pbsdga.pl W wiadomości prosimy o umieszczenie numeru telefonu.
Meil wysłany teraz tylko czekać na pozytywną decyzje.
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 27-07-2011, 21:01
He he he, no i dostałem fuchę- relacja Kraków-Wrocław, wyjazd o 6 w Krakowa powrot na 22, pięc dni od rana do wieczora w robocie Niektore relacje sa na prawde hardkorowe- wszystkie nocne rzeźnie, nocny hotel do Lwowa (odcinek polski), nocna Silesia do Zebrzydowic... do wyboru do koloru. Ciekawe czy znajda chetnych na to wszystko.
Aha widać że wiedzieliście już wcześniej.:PCzyli już wszystko zajęte nie ma już przyjęć??
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 27-07-2011, 21:37
Cos Ty, dopiero zaczynają A Pani bardzo miła. Siedzibe maja w Sopocie, ciekawe jak bedzie z dostarczaniem ankiet bo siedziby na poludniu Polski pewnie nie maja.
1) Jak to wygląda? Jadę pociągiem, wykonuję swoją pracę, pociąg dojeżdza do celu, tam czekam kilka godzin i jadę spowrotem? I tak przez 5 dni? Ile średnio jest przerwy między kolejnymi pociągami którymi się jeździ?
2) Trasę wybieramy sobie sami (oczywiście z jakiejś określonej "puli") czy też jest ona nam wyznaczana? (ma związek z miejscem zamieszkania?)
Pozdro i dzięki za odpowiedzi : )
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 27-07-2011, 22:40
@Z., otrzymujesz na e-maila pulę relacji ze swojego regionu (ja poprosiłem o Wrocław, Katowice i Kraków) i wybierasz to, co Ci najbardziej odpowiada. Następnie informujesz ich, jaką trasę wybrałeś i masz zaklepane miejsce.
Napisałem do nich zaraz po pojawieniu się ogłoszenia i zasugerowałem jakie miasta mnie interesują. Dostałem rozpiskę dla Lublina i Krakowa. Większość to wyjazdy dla twardych zawodników: Kołobrzeg, Świnoujście, Gdynia Hel... Po 8-10 godzin w jedną stronę... Większość jest rozpisana na parę ankieterów.
Ciekaw jestem jak rozwiązane są kwestie noclegów (bo takowe są niezbędne w wielu przypadkach) - we własnym zakresie czy coś organizują i czy płatne.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 27-07-2011, 22:49
Jeśli o noclegi chodzi to jutro ich o to podpytam. Co prawda niektórych noclegi nie będą dotyczyć, bo w nocy będą w trasie. O koszta dojazdu do stacji początkowej również podpytam. Mam nadzieję, że pokryją koszt dojazdu np. z Katowic do Krakowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum