A zgłaszacie się sami czy od razu z kimś? Bo właśnie dostałem telefon i dowiedziałem się, że najlepiej to jakby sobie poszukać kogoś znajomego do pary.
Poszukuję drugiej osoby do pary na kursy 19 i 21 sierpnia Wrocław- Świnoujście- Wrocław i 26/27 sierpnia Wrocław- Łeba- Wrocław i 28/29 sierpnia Wrocław- Łeba- Wrocław. Chętni proszę o info na PW! mk1992 może jesteś chętny?
_________________ Mniej pracuj, więcej odpoczywaj!
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 28-07-2011, 10:03
Mateusz, spóźniłeś się, bo już wczoraj znalazłem chętną duszyczkę.
3x Kraków - Kołobrzeg i 3x Kołobrzeg - Kraków (I termin), 3x Kraków - Hel i 3x Hel - Kraków (II termin) mam już zaklepane. Chyba będzie ciężko...
Ktoś wcześniej pytał czy dojazd będzie zwracany - dostaniemy specjalne legitymacje na podstawie których będziemy mogli za darmo dojechać do miejsca rozpoczęcia pracy. W moim przypadku będzie to darmowa podróż z Bytomia do Krakowa i potem powrót podobnie.
wyżywienie we własnym zakresie, masz darmowy przejazd do danego pociągu na którym masz pracować, jedynie spółką PKP IC, zajeżdżasz do stacji końcowej, masz czas wolny, rzeczy możesz zostawić u dyżurnego jak dobrze zagadasz.
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
moja dziewczyna tez dzis wyslala, ciekawe co jej zaproponuja
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 28-07-2011, 14:09
Jednak nie jadę na Hel, w zamian w II terminie będę miał ponownie Kołobrzeg. Życzcie mi powodzenia, bo o ile pierwszą noc jakoś dam radę o tyle później może być ciężko na takiej trasie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum