Kto jak kto, ale Ty powinieneś się domyśleć. Wysłali go na rewizje do Idzikowic dlatego, że w chwili obecnej trudno się do Nowego Sącza dostać. Pewnie nie chcieli go targać stonką przez Jasło.
PRy musiałyby ogłosić przetarg na naprawę rewizyjną, a że mają swój zakład w Idzikowicach, to tam go wysłali. Nauczą się przynajmniej nowego sprzętu.
Objazdy nie mają nic do tego. Newag ostatnio wykonuje całą masę napraw, praca wre na pełny gwizdek.
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 29-07-2011, 18:57
Cytat:
Kto jak kto, ale Ty powinieneś się domyśleć. Wysłali go na rewizje do Idzikowic dlatego, że w chwili obecnej trudno się do Nowego Sącza dostać. Pewnie nie chcieli go targać stonką przez Jasło.
Kto jak kto ale Ty powinieneś wiedzieć że wczoraj z Krakowa do Nowego Sącza jechała SM42 z kibelkami - miałeś skład praktycznie pod oknem
Kto jak kto ale Ty powinieneś wiedzieć że wczoraj z Krakowa do Nowego Sącza jechała SM42 z kibelkami - miałeś skład praktycznie pod oknem
A! Proszę! To takie cudo widziałem z pociągu R Rzeszów - Kraków 20 minut postoju w Dębicy, 10 przed Brzeskiem (z powodu owej stonki z trzema pobazgranymi ezetami), a i tak potem stawał wszędzie na dłużej, bo w rozkładzie luzy...
pytanie czy wrócił juz do eksploatacji . Wiem że to temat o papieskim ale odważe sie troche wybiec poza czy wie ktoś jakie aktualne obiegi mają acatusy ? wywalili je z Zakopianki ciekawy jestem czy wszystkie są uzywane czy stoja gdzies schowane
Nawiązując do tematu, czy papieski wróci do obsługi połączeń Regio? Moim zdaniem właśnie do Bielska by był dobry. A wczoraj (6.09) dwa Acatusy obsługiwały połączenia Wieliczka-Oświęcim. Ale to chyba nic nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum