to może być prawda na szlaku z jarocina w kierunku leszna widziałem w tym tygodniu drezynę zaraz przy wyjeździe ze stacji jarocin, może to jakieś przygotowywanie szlaku, bo szyny to już całkiem rdzewieją przez ten brak ruchu
Mam pytanie jutro 13 lipca jade pociągiem do Jarocina. Mam pytanie czy szynobus kursuje normalnie czy jeździ zastępcza komunikacja autobusowa??? Za odpowiedzi z góry dzięki....
Tak jak mówisz pojechał ZKA niestety, mam nadzieje że ze względu na festiwal ktoś pójdzie po rozum do głowy i na te kilka dni przynajmniej do poniedziałku puszczą szynobus.
Po rozum do głowy w KW? Chyba żartujesz
Ja chciałem sobie wczoraj kupić bilet kwartalny po przyjeździe do Leszna i Pani w kasie z charakterystyczna dla siebie uprzejmością poinformowała mnie, że owego biletu mi nie sprzeda, gdyż ona nie obsługuje KW. Kasy obsługujące KW są czynne od 7:30 do 16:30. A ja jadę przed 6 rano i wracam ok. 16:45 (spóźnienie 20 minut). Chore to wszystko. Wilkanowicz ma to gdzieś.
Jak by ktoś zbierał jakieś podpisy dot. KW (usunięcie Prezesa, Marszałka.. etc.) to ja chętnie popiszę w Lesznie.
_________________ Przejechane koleją:
2012 r. 748 km (!!!)
2011 r. 15 635 km
2010 r. 8 272 km
Jak by ktoś zbierał jakieś podpisy dot. KW (usunięcie Prezesa, Marszałka.. etc.) to ja chętnie popiszę w Lesznie.
Marszałek ten cały burdel (z Parowozownią Wolsztyn na czele) zostawi i sam się spokonie usunie do sejmu już w przyszłych wyborach. Miesce ma zagwarantowane, jest dosyć popularnym politykiem, zwłaszcza w okręgu poznańskim, tylko teraz sprawa czy PSL przekroczy próg wyborczy. Aż się prosi o zrobienie temu panu jakiegoś syfu podczas kampani wyborczej-za PW, KW, stłoki itp.
Wczoraj 31 lipca po godzinie 17stej między Piaskami a Borkiem Wlkp. mijałem szynobus SA105 jadący w strone Jarocina duże było to zdziwienie z moje strony . To jest planowy kurs? Czy prawdziwy przypadek? Widział go ktoś jeszcze????
Dziś tradycyjnie ZKA i mega spóźnienie. Do Leszna z Jarocina przyjechał o 16:55. Planowo powinien być o 16:22. Chyba zaczynam wierzyć w to co kiedyś tutaj przeczytałem. Mianowicie, że KOMUŚ chodzi o rozwalenie połączeń.
Rano o 5:28 do Ostrowa jechał SA105
[ Dodano: 15-08-2011, 15:37 ]
Wie ktoś może czy 17.08 KW będą jeździć czy raczej nie?
_________________ Przejechane koleją:
2012 r. 748 km (!!!)
2011 r. 15 635 km
2010 r. 8 272 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum