Hento (jak mawia mój znajomy)! KKZ przedłużona do 16.08, a dzień później strajk, więc nawet KKZ nie wyjedzie. Pięknie, oby tak dalej, tak wyglądają koleje. Brawo.
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 12-08-2011, 14:00
No "oferta kolejowa" w Podkarpackim jest coraz lepsza! Ja stawiam żwe od grudnia będzie całoroczne KKA na południe od Rzeszowa mimo remontu...Ręce opadają.
Ku...wa to mam po długim weekendzie.....Podkarpackie PR na bruk.....tak chciałem pociągiem pojechać do Łupkowa..obyście wszyscy stracili prace nieudacznicy....wiedziałem że coś wywiną na długi weekend...
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 13-08-2011, 10:09
Super nie ? Wakacje na Podkarpaciu, setki turystow gorskich i amatorow dwóch kółek, mysli naiwne ze dzieki pociagom bedzie moglo dodwiezc sobie rower gdzie chca- i nawet tutaj kolej nie potrafi wykorzystac swojego potencjału i uruchamia autobusy.
PR Rzeszow to obecnie magistrala E30 i kilka par na Przeworsk-St. Wola, reszta to KKA, łącznie z Horyncem (wakacyjna miejscowosc!), Jaslem, Zagorzem i Tanobrzegiem. Te linie na prawde maja wielki potencjal..
reszta to KKA, łącznie z Horyncem (wakacyjna miejscowosc!) Te linie na prawde maja wielki potencjal..
Co za bzdury piszesz o KKA do Horyńca, byłeś w Horyńcu?? Tam pociągi jeżdżą w najlepsze i nie było żadnej KKA, piszesz o potencjale tej linii hm... średnio do pociągu w Horyńcu wsiada około 4 - 5 osób (kurs do Jarosławia), kilka więcej na kurs do Rzeszowa. Turyści korzystają głównie z własnych samochodów.
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 15-08-2011, 12:28
Nie bylo KKA? A widziales liste zamkniec? Radze popatrzec! A oprocz Horynca sa inne miejscowosci, z tego co wiem. Mam kolege ktory dojezdza tam pociagiem.
A tydzień później już nie funguje? To jest komedia. To jest FARSA. Przedłużają KKZ do 19 sierpnia. Niech przedłużą do końca rozkładu. Za coś takiego to powinni odbierać premie, a nie nagradzać! Ile szynobusów ma podkarpackie, że w wakacje NIE POTRAFIĄ zaoferować połączeń pasażerskich? Niech jeżdżą składy, jeśli trudnym jest uruchomienie szynobusu.
No właśnie nie kursuje nic po 21.08 - ostatni pociąg do Łupkowa z Zagórza startuje wcześnie rano...i na tym koniec z ofertą przewozową na ten rok. Przecież wakacje jeszcze trwają, we wrześniu mnóstwo ludzi jeździ w Bieszczady...Żenada!
[ Dodano: 17-08-2011, 20:27 ]
A wszystkim Wam d****** pracującym w PR, czytającym to forum, życzę byście usmażyli się z gorąca w swoich ciasnych samochodach. Do szkoły!!!!
Post moderowany. Swoją krytykę można przedstawić w sposób mniej agresywny~kryniczanin
_________________ ...w górach jest wszystko co kocham... - tylko pociągów coraz mniej...
No niestety,innej rady nie ma - lać odpowiedzialnych za taki stan kolejowy - Niepojętym dla mnie jest, że w taki region Polski jak Bieszczady nie ma - bo mówmy o tym otwarcie - NIE MA połączeń kolejowych,a to co jest to GÓWNO i nic więcej. Turyści - rowerzyści, plecakowcy etc. w busach no bo jak.Sam tam jadę w sobotę i szlak mnie trafia bo muszę jakoś złapać ten ostatni w historii pociąg do Łupkowa:(
Zapotrzebowanie jest ale niestety co z tego skoro pociągów jak na lekarstwo. To w innych pięknych rejonach Polski - Mazury Cud Natury, wielkie mi gówna pływające po jeziorach - zasrane Mazury. A Suwalszczyzna - to samo co Bieszczady - kolejowy zaścianek Polski...Europy!
Post Moderowany uzasadnienie jak wyżej następnym razem będzie ostrzeżenie.~kryniczanin
_________________ ...w górach jest wszystko co kocham... - tylko pociągów coraz mniej...
Od 1.09. na trasie Rzeszów - Jasło - Zagórz - Rzeszów na czas nieograniczony będzie KKA!!! PRy tłumaczą się remontem szlaku, a ja chciałbym w to wierzyć. Kolega Kryniczanin miał wizję w tym temacie, a rzeczywistość okazała się bardziej mroczna... W podkarpackich PRach w końcu mają spokojny sen...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum