Ja jadę na Oktoberfest do Niemiec (przy okazji obskoczę Austrię i Szwajcarię). Wszystko było by super, gdyby nie ceny noclegów, chce się powiedzieć ja p******ę, w Monachium obecnie to tylko po 100 euro za noc. Dobrze, że mając FIP, bezpłatnie można pojechać te 100 km od Monachium i tam przespać się już za 20 euro
Gdyby ktoś chciał, to w planach mam w Niemczech Berchtesgaden (i chcę zobaczyć Orle Gniazdo), w Austrii Wrefen (grota) a w Szwajcarii Lucerna (rejs po jeziorze) + przejażdżka (ekspres Wilhelma Tella, Złotej Przełęczy i jak starczy czasu to kawałek Lodowcowym).
A zapytam a innej beczki i nie związanej z FIP - ilu z Was było by chętnych spędzić po kolejowemu sylwestra (np jedziemy Monciakiem z Gdyni do Zakopanego z 31 grudnia na 1 stycznia - albo w przeciwnym kierunku?)
A zapytam a innej beczki i nie związanej z FIP - ilu z Was było by chętnych spędzić po kolejowemu sylwestra (np jedziemy Monciakiem z Gdyni do Zakopanego z 31 grudnia na 1 stycznia - albo w przeciwnym kierunku?)
Jak dla mnie zajefajny pomysł. Ja się jak najbardziej na coś takiego bym pisał. Do Sylwka jest jeszcze trochę czasu, więc myślę że uda się zebrać ekipę.
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 18-08-2011, 04:49
Adams, Miałem Sylwestra w "Przemyślaninie" na odcinku Kraków Płaszów - Poznań Główny polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum