Wynik przetargu na naprawy rewizyjne lokomotyw: link
Natomiast jeśli chodzi o naprawy rewizyjne wagonów, to Pesa wygrywa większość przetargów i filmik nie ma nic do tego.
Wynik przetargu na naprawy rewizyjne lokomotyw: link
Natomiast jeśli chodzi o naprawy rewizyjne wagonów, to Pesa wygrywa większość przetargów i filmik nie ma nic do tego.
tutaj się mylisz.. po medialnej bombie spółka na swojej oficjalnej stronie zamieściła przetarg na naprawy rewizyjne.. co było później potwierdzone i opisane chociażby w gazecie
Mam nagranie z przejazdu Elfem. Oceniam go pozytywnie - zarówno wizualnie, jak i podczas jazdy. Przesiadając się potem do EN57 AKM jest różnica jak między ziemią a niebem. Za kilka dni będzie film.
Hehe, Kibel zawsze będzie Kiblem a Elf to już Elf. Budowany od podstaw więc zupełnie inny zarys techniczny Faktem jest, że wizualnie Elf prezentuje się ładnie. Ale pociąg ma być przede wszystkim niezawodny a nie tylko ładnie się prezentować
Ale pociąg ma być przede wszystkim niezawodny a nie tylko ładnie się prezentować
Rozmawiałem ze znajomych mechanikiem.. który już obsługiwał elfa .. może i ma być niezawodny.. ale jak zrobi niespodziewany postój na trasie to nic mu nie pomoże.. jedynie twardy restart aparatury.. Ale mimo wszystko również uważam że elfy świetnie się prezentują wizualizacyjnie
Wizualnie w środku sprawia przyjemne wrażenie, nawet przyjemniejsze niż FLIRT bo jest jakby "cieplejszy" tzn. sprawia wrażenie "przytulniejszego" niż FLIRT... tylko coś tak głośno w nim, ten stukot podkładów i "pisk" gdy przyśpieszał trochę psuje ogólne wrażenie
Elf mazowieckie4.jpeg Jednak jest miejsce dla pomocnika w kabinie.. a myślałem że takiego udogodnienia jak np. we flirtach nie ma.. (może się mylę albo i nie)
Elf to chyba jedna z nielicznych rzeczy jaka się PESIE udała. Co jak co ale o ile na widok SA mam ochotę puścić pawiana to Elf naprawdę mi się podoba. Zarówno w malowaniu Śląskim jak i Mazowieckim wygląda to naprawdę fajnie. Mam nadzieję że już niedługo Elfy będą zastępować wysłużone kible...
_________________ Pokuccy kopciarze - łączcie się !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum