Może to już było, ale zapytam. Widziałem dzisiaj w Warszawie z daleka jednostkę EN57 najprawdopodobniej w barwach województwa śląskiego. Jaka to mogła być za jednostka?
W oczach śląskich pasażerów Śl Zakład PR jest już od dawna spalony i brak zgody na dzierżawę pociągów nie polepszy jego wizerunku. jeden drugiemu życie utrudnia. jeśli KŚ nie wyjadą od października to pewnie nowych pojazdów nadal nie zobaczymy w ruchu, bo przecież PR wolą ciągnąć kasę za postój pociągów na ich terenie na bocznicy, niż puścić je w ruch, choćby im za darmo je oddać. życzę jak najlepiej Kolejom Śląskim, oby im się udało
Może to już było, ale zapytam. Widziałem dzisiaj w Warszawie z daleka jednostkę EN57 najprawdopodobniej w barwach województwa śląskiego. Jaka to mogła być za jednostka?
ED72A-005 wracająca do Mińska na poprawki.
Już wróciła do Katowic,ciekawe na jak długo. Co znów padnie. Ostatnim razem były to dwie kartki A4 usterek.
Wracałem dzisiaj z Łaz i z ciekawości spojrzałem na rozkład jazdy (wszak zmienił się od pierwszego września). Wszystkie pociągi PR są z literką "W" czyli kursują do 30.09.2011.
Wyjątki to dwa IR-y oraz przyśpieszone do Wisły w "C".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum