Słuchajcie bo na umowie pisze że w dniu 1.09.2011 zostaje podpisana umowa między nami a nimi(PBS) czyli ja już nie wiem ile oni czasu mają na wysłanie kasy.Od daty kiedy oni dostaną czy z tą co na umowie???
Ja bym się spodziewał przelewu w ostatnim możliwym dniu. To prywatna firma i sumarycznie spora pieniądze a każdy dzień na koncie to zawsze jakieś odsetki ;-]
W umowie § 4 pkt 2 jest napisane, że wynagrodzenie będzie wypłacone w terminie do 30 dni od daty wpływu podpisanej umowy i rachunku do siedziby firmy. Więc zakładając, że jeżeli otrzymali moją umowę 22-23 września, to powinni zrobić przelew do 23 października. Nasuwa mi się jednak pytanie, ponieważ data na rachunku jest 30.09.2011, czy w związku z tym nie będzie tak, że jednak wypłacą nie wcześniej jak po 30 października?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum