Wysłany: 11-10-2011, 17:47 Przejazd grupowy w Intercity
Mam taką sprawę, kolega chciałby zorganizować przejazd grupowy pociągu TLK, chodzi o 11 listopada, piątek wyjazd rano po 5-tej ze stacji początkowej. Kasjerka mówiła, że nie ma możliwości w piątek. Jednak na stronie IC jest napisane, że przejazd nie może rozpoczynać się w piątek w godzinach 14-20. Mam więc pytanie, czy skoro wyjazd jest w piątek rano to kasjerka nie miała racji i powinna przyjąć taki wniosek o przejazd grupowy?
Jeśli niepotrzebnie założyłem temat, to proszę Moderatorów o przeniesienie, przeszukałem forum, ale nie znalazłem podobnego.
_________________ 2010 - 4564 km
2011 - 8993 km
2012 - 5090 km
filip39, jeśli przejazd odbywa się poza tymi godzinami to jak najbardziej może być zrealizowany - chyba że pociąg ma frekwencje zbliżoną do 100% wtedy PKP IC może odmówić sprzedaży biletów grupowych.
Ok dzięki za odpowiedzi, w zasadzie też tak sądziłem tylko nie byłem w 100% przekonany, mogłem od razu napisać, to poranny TLK z Zielonej Góry w czasie mniej więcej dawnego Lubuszanina.
_________________ 2010 - 4564 km
2011 - 8993 km
2012 - 5090 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum