także nie otrzymałem jeszcze pieniędzy. mam w PKO BP. liczę, że ponownie uda mi się wziąć udział w badaniu, skoro ma być organizowana kolejna tura. przyjemne z pożytecznym
Też chętnie wezmę udział w następnym badaniu - tym chętniej jeśli organizatorem nie będzie PBS, bo wyrobiłem sobie, delikatnie mówiąc, średnie zdanie o ich zorganizowaniu.
_________________ W ŚWIECIE IMITACJI DOSKONAŁYCH SZTUKA RODZI SIĘ Z PRZEKŁAMAŃ W KOPIOWANIU.
ale wczoraj zadzwoniła do mnie mama z domu i okazało się ze pieniądze nie przyszły na moje konto, tylko jako przekaz pocztowy na mój adres.
ale wcześniej zdążyłem napisać do pani Mileny z pretensjami to otrzymałem taka odpowiedź:
"Witam,
Proszę się nie obawiać. Jeśli oddał Pan 2 podpisane egz umowy wypłata na pewno będzie. W sprawie terminu wypłaty proszę o kontakt z pioterm Studzińskim. Nr do sekretariatu PBS 58 555 60 70
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum