Te same relacje, które do tej pory obsługiwały siódemki z piętrusami.
Radom - Warszawa - Radom (patrz pociągi przez Warszawę Centralną w tej relacji w tabeli KM8 - poza nielicznymi wyjątkami, których teraz nie pamiętam - większość na piętrusach).
Radom - Działdowo - Radom (jedna para KM9/KM8)
Warszawa - Łuków - Warszawa "Łukowianka" (jedna para, table KM2)
Warszawa - Płock - Warszawa "Mazovia" (jedna para, KM3)
Do Radomia jak mi wiadomo jeżdżą dwa hetmany.. wiem że pierwszy to Krzysztof II Radziwiłł a co do drugiego? hm.. trudno powiedzieć.. jak się dowiem to napiszę..
Mogą jeździć różne. Lokomotywy nie są przypisane do tras, a obiegi się zmieniają. Dziś w Płocku, jutro w Łukowie, pojutrze w Radomiu... zależy, co dyspozytor będzie miał do dyspozycji
Ja napiszę tylko tyle.. że trasą do Radomia.. jeżdżą dwie lokomotywy.. EU47-007 (Hetman Krzysztof II Radziwiłł) oraz EU47-008 (Hetman Mikołaj Sieniawski)
Zależy też od tego co wypuści dyspozytor na szlak.. ale podejrzewam że musiałem strzelić gafę i w którymś na pewno się pomyliłem.. po drugie.. źle sformuowałeś pytanie.. ale i tak Ci na nie odpowiem
eu47-001 jest już na trasie.. nie wiem co było powodem że dość długo stała na przeglądzie na Grochowie.. z tego co słyszałem jakaś poważniejsza usterka..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum