Mam nadzieję, ze nasz kolega zamieści i bilet i odpowiedź przewoźnika:) ~Eximus dlaczego tak km są wyliczone trzeba by zapytać PKP PLK, bo te 60,721 wziąłem z ich systemu przydzielania tras. KS pewnie liczą wg. nich i tyle.
Jako ciekawostka rok 2009 i 2008 - 60,636km, więc PR sobie po prostu źle liczyły.
Ostatnio zmieniony przez mikiyee dnia 09-11-2011, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
No to w takim razie PRy źle wyliczyły kilometry, a nie KŚ, ale mimo to odpowiedź przewoźnika w tej sprawie się przyda, a i do PRów można by pismo wysłać.
W sumie też mógłbym się posprzeczać Dlaczego bilet z Szopienic do Gliwic jest o wiele tańszy niż z Sosnowca do Gliwic. Jednorazowy 4zł - 7 zł, miesięczny 100-170 zł. To przecież zaledwie 3,5 km i 4 minuty jazdy, a trzeba dopłacać jak nie wiem za co aż 3 zł jednorazowo i aż 70 zł miesięcznie A to tylko 3,5 km ;-) Ale nie będę
Jaka opcja wyjdzie najtaniej na pzrejazd tam i powrot Gliwice - Katowice
Z tego co patrzyłem najtaniej wychodzą bilety liniowe (4zł)?
podroz w weekend ( odstep miedzy podrozami powyzej 4h)
Najtaniej wyjdzie jak skorzystasz z promocji CallPay, podłączysz do systemu swoją kartę płatniczą (jeśli masz MasterCard) i otrzymasz zwrot 50% za bilety zakupione przy pomocy telefonu komórkowego ;-)
To samo dotyczy biletów strefowych na A B C kupowanych przez CallPay, a nawet biletów KZK GOP (które obecnie też można kupować dzwoniąc na odpowiedni numer).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum