Wysłany: 16-11-2011, 06:16 6. urodziny forum - relacja
10 listopada nasze forum skończyło 6 lat. Z tej okazji, korzystając z długiego weekendu, administracja forum spotkała się w Warszawie, u Victorii.
11 listopada byliśmy na Marszu Niepodległości, zaopatrzeni w aparaty i kamery, bo niektórzy z nas są też dziennikarzami Nowego Ekranu. Co tam widzieliśmy film ten Wam opowie:
A oto cały Marsz Niepodległości, taki jaki był naprawdę:
Tego na pewno nie widzieliście w mainstreamowych mediach.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Policja tylko w kamizelkach i z pałami- coś mi tu nie pasi...
Pachnie mi to jakąś lewacką prowokacją...
Nie moge pojąć, jak można nie odróżniać nacjonalizmu od faszyzmu, a różnice są bardzo duże. Nie rozumiem, jak z 20000 osobowej manifestacji media pokazywały tylko tych ok 150-200 kiboli. Przez to Polacy uznali, że na marsz niepodległości poszli faszyści i kibole tylko po to, by sie lać z policją i "bezbronnymi" lewakami- chore.
Ja też byłam na Marszu Niepodległości. Do Warszawy pojechałam pociągiem razem z Naczelnikiem. Tam już czekała na nas Victoria oraz Pirat, który jechał autokarem. Potem dołączyła do nas Beatrycze, która przyleciała samolotem z Wrocławia. Jako ostatni do stolicy dotarł Arek.
Po wspólnym piwku rozłączyliśmy się. Chłopaki poszli filmować zamieszki wywoływane przez lewacko-niemieckie-policyjne bojówki, a dziewczyny poszły na pl. Konstytucji, skąd wyruszał Marsz Niepodległości.
Niezapomniany dzień, pełen wrażeń! Tego nie da się opisać. To trzeba było zobaczyć. Po powrocie do domu i po tym co zobaczyłam w TV miałam ochotę wyrzucić telewizor przez okno. To było jedne wielkie kłamstwo w wykonaniu TVP, Polsatu, TVN... Antypatriotyczna propaganda jak za czasów głębokiej komuny! Zachowanie łże-mediów najlepiej obrazuje ten rysunek:
marsz.jpg
Plik ściągnięto 30 raz(y) 76.74 KB
_________________ Bądź szczery, a wyzwą cię od chamów i prostaków.
Policja tylko w kamizelkach i z pałami- coś mi tu nie pasi...
Pachnie mi to jakąś lewacką prowokacją...
To nie była lewacka prowokacja. To byli policyjni bojówkarze! Wszystko zostało zarejestrowane, a policja potwierdziła. Prokuratura już wzięła się do roboty. Fragment filmu, który zamieścił Pirat, a na którym widać jak gliniarz w cywilkach kopie przypadkowego przechodnia pokazywały nawet reżimowe media.
_________________ Nie patrz w przeszłość, bo przyszłość Cię znienawidzi...
W ten sam dzień miałem (nie)przyjemność jazdy z kibicami GKS Katowice pociągiem, którego strzegły potężne oddziały policji (paru z nich trenowało użycie pałki na dworcowych poręczach), przez co przespałem Częstochowę (a dalej Koluszki)... Zastanawiam się, czy oni jeszcze pilnują porządku? Przecież w taki dzień, jakim jest 11 listopada, absolutnie nie powinny się zdarzyć takie rzeczy. Bandyci, jacyś inni popaprańcy, gdzie my żyjemy? Jak można do czegoś takiego dopuścić?
Po wspólnym piwku rozłączyliśmy się. Chłopaki poszli filmować zamieszki wywoływane przez lewacko-niemieckie-policyjne bojówki, a dziewczyny poszły na pl. Konstytucji, skąd wyruszał Marsz Niepodległości.
I tu trzeba dodać, że z forumowej ekipy tylko my obie uczestniczyłyśmy w Marszu, bo Beatrycze została z Arkiem na placu Konstytucji, gdzie policja wywoływała burdy i zamieszki. Ostrzegam, że scena od 4:55 jest dość drastyczna:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum