Lil_Peter, z tego co wiem to niektóre pociągi IR/RE obsłuży PKP IC w charakterze podwykonawcy. Nawet widziałem stosowny dokument. Beatrycze jest w jego posiadaniu.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Pociąg IR 'Wilda" rel. Poznań-Gorzów-Poznań już można kwalifikować do skasowania, bowiem nie dość że będą wyższe ceny biletów (z taryfy R na IR), to jeszcze znikną wagony standardu RE, a w zamian będą nie zdeklasowane jedynki, lecz wagony B11p, czyli popularnie nazywane "bonanzy". Ponadto pociąg nie będzie jeździć w wakacje, fajnie prawda? Po prostu masakra !
_________________ 01.12.2008 - początek końca przewozów dalekobieżnych w Polsce - przejęcie pospiesznych przez IC.
Lil_Peter, z tego co wiem to niektóre pociągi IR/RE obsłuży PKP IC w charakterze podwykonawcy. Nawet widziałem stosowny dokument. Beatrycze jest w jego posiadaniu.
A oto ten dokument (fragment). Jest to uchwała (wytyczne głosowania) zarządu UMWD podczas Nadzwyczajnego Zgromadzenia Wspólników PR.
wytyczne.JPG
Plik ściągnięto 141 raz(y) 79.86 KB
_________________ "Aby dowiedzieć się kto naprawdę tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno ci krytykować" - Voltaire.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum