Kiedy widziałem go rok temu (przed przejściem z PR Kraków do PR Rzeszów) na relacji Bielsko Biała - Wadowice - Kraków, ale niestety widać po nim, że to dziadek i długo już raczej nie pociągnie w planowym ruchu
kryniczanin -Usunięty- Gość
Wysłany: 18-05-2011, 08:22
Exsimus, Ja na początku stycznia 2010 jechałem 001 z Krynicy do Nowego Sącza i bardzo ok się kibelek sprawował część nowszych mogła pomarzyć o tym stanie co miał.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 18-05-2011, 11:21
Ciekawe, czy w związku z naprawą główna zachowają jego oryginalny wygląd wewnętrzny, bo o malowaniu nie wspomnę?
Jego "oryginalność" została zachowana dzięki staraniom miłośników. To nie jest zagwarantowane na stałe już? Zresztą PRy gdzieś się tym chwaliły, więc może im też trochę zależy jednak na jego utrzymaniu? Sprawnych jednostek chyba im nie zbywa, więc póki może, niech jeździ.
Jak tam panowie wiadomo coś nowego na temat jego dalszych losów bo doszły mnie słuchy że ma iść podobno do kasacji? A szkoda by była wielka jakby nagle zniknął na zawsze.
_________________ TOZK nadal walczy!!!
POZDRAWIAM KOLEJOWO Z OPOLA!
*ARTUR*
doszły mnie słuchy że ma iść podobno do kasacji? A szkoda by była wielka jakby nagle zniknął na zawsze.
jeśli Arturze Twoje słowa się potwierdzą ... byłaby to bardzo wielka szkoda dla Miłośników.. Może do tego nie dojdzie.. Miejmy nadzieję !
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 04-12-2011, 10:33
Ponieważ preferuje dzialanie zamiast pisania na forum i lamentowania, napisalem do Rynku Kolejowego z prośbą o interwencje w tej sprawie- sledzcie ich serwis w poniedzialek moze cos wspomną o 001
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum