Przepraszam że piszę tutaj:) ale potrzebują dojechać z Białegostoku do Szczytna na 11:00 dziewczyna ma testy do policji. Macie jakieś rozwiązanie ? Np. Do Ełku pociągiem od Ełku PKS bus czy coś innego?
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
gryff -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-01-2012, 20:22 Białystok -Szczytno
Jedynie taka możliwość pociągiem ale ze spóżnieniem na 11:41
to te połączenie znam, no ale za późno. Z Ełku to co się dowiedziałem autobusy do Szczytna nie jeżdżą, katastrofa..;/
2010-2012=14439km
2013-49706km
gryff -Usunięty- Gość
Wysłany: 03-01-2012, 21:58
poczekaj coś ci znajdę
[ Dodano: 03-01-2012, 22:16 ]
e -podróżnik pokazuje kurs pospieszny PKS bezpośredni do Szczytna odj 6:10 z Białegostoku ,przyjazd do Szczytna o godzinie 9:58
no właśnie też to znalazłem teraz, szukałem właśnie coś z pociągiem nawet przez Olsztyn nic nie ma;/ no trudno pojadę tym PKS EXPRESS, wrócę sobie za to Regio i TLK na Białystok:) Dzięki śliczne;) Pozdrawiam.
2010-2012=14439km
2013-49706km
Linia z Olsztyna do Szczytna ze zbyt małą przepustowością?
Przeprowadzona dekadę temu modernizacja linii łączącej Olsztyn ze Szczytnem nie objęła prac bezpośrednio zwiększających przepustowość trasy. Zdaniem urzędu marszałkowskiego ułożenie tam optymalnego rozkładu jazdy jest więc trudne. Problemów nie potwierdził natomiast zarządca infrastruktury, PKP PLK.
W ogole dziwne rzeczy na linii Olsztyn - Szczytno - Elk. Pociag po 4 z Olsztyna stoi 10 min w Szczytnie, przez co pociag z Elku do Olsztyna musi czekac 10 min na mijanke w Spychowie. Pozniej pociag do Olsztyna stoi 17 min w Szczytnie, zeby minac sie z pociagiem Olsztyn - Szczytno w Pasymiu (czemu nie w Marcinkowie?). Czyli lacznie pociag z Elku do Olsztyna stoi 27 minut na wyremontowanej trasie.
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum