Wysłany: 12-02-2012, 12:46 Dwudniowa impreza Grodziskiej Kolei Drezynowej
1
Pożegnanie SA110 na malowniczej trasie Runowo Pom. - Łubowo
Termin: 14 kwietnia 2012 (sobota)
Żegnamy SA110, które kończą swoją służbę w PR Szczecin. Oprócz malowniczej
trasy Runowo Pom. - Łubowo planujemy wjechać do Smardzka, Borujska i Budowa
(Grotniki)*. Liczne fotostopy.
* - nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia wjazdu do Grotnik.
Dzień 2
Poznańskie Ladacznice (Łącznice)
Termin: 15 kwietnia 2012 (niedziela)
W końcu doczekałem się imrezy na własnym podwórku:) Grotniki i jednostke wojskową w Budowie widzę z okna mojego pokoju;) swoją drogą, szkoda, że do Bornego Sulinowa nie da się wjechać, to dopiero byłaby atrakcja
W końcu doczekałem się imrezy na własnym podwórku:) Grotniki i jednostke wojskową w Budowie widzę z okna mojego pokoju;) swoją drogą, szkoda, że do Bornego Sulinowa nie da się wjechać, to dopiero byłaby atrakcja
Moje też bo się impreza zacznie w Kołobrzegu
ecavon napisał/a:
Jak juz z ilością zgłoszeń. Są jeszcze wolne miejsca? Pozdrawiam
Spójrz na załącznik do rezerwacji tam wszystko masz
_________________ PKP Polskie Linie Kolejowe
IZ Szczecin, ISE Koszalin
Wybiera się ktoś z Trójmiasta na "Pożegnanie SA110"?Dojazd do Białogardu jest dość paskudny,bo 3.45 "Słowińcem" z Gdyni,ale z Gdańska do Gdyni trzeba się dostać nocną SKMką,co w noc z piątku na sobotę oznacza jazdę z "atrakcjami" w postaci młodzieży "pod wpływem" wracającej z imprez...Samotna jazda w towarzystwie pijanych małolatów to nie jest to co lubię...W sumie mógłbym jechać naokoło "Rozewiem" przez Poznań i dalej Szczecinianinem" do Starogardu Szcz. i "Gryfem" do Świdnina,co z kolei jest obarczone ryzykiem,że skomunikowania się potraci w razie opóżnień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum