Nie wiem jak Wam, ale mi krótko mówiąc nowa strona w ogóle się nie podoba. PRzede wszystkim problemy z dotarciem do konkretnych informacji. A tak poza tym wkurza mnie ten awatar, powinna być opcja ukrycia go. Nie każdy ma ochotę ciągle oglądać tego konduktora. Inna sprawa to czy on merytorycznie jest w stanie cokolwiek pomóc.
Wysłany: 15-02-2012, 12:00 Pan Rafał ze stony Intercity
Od pierwszego wejścia na nową stronę Intercity, moją uwagę przykuł ten pan po lewej stronie - Rafał. W sumie dopiero przed chwilką postanowiłem go o coś zapytać. I co się okazało pan Rafcio jest bardziej zorientowany od niektórych kasjerek oraz osób z informacji heheh. Z nim można nawet pogadać o "dupie Maryny". A najbardziej podoba mi sie jak grzecznie i dyplomatycznie odpowiada na pytania nie związane z koleją a nawet nie zbyt moralne Dodatkowo przy zwlekaniu z zadaniem pytania, pan Rafcio nie próżnuje tylko przegląda rozkład jazdy i na bieżąco się poducza To dopiero pracowity i sumienny Gościu
[ Dodano: 15-02-2012, 12:10 ]
Przepraszam za nie dopatrzenie:)
_________________ Fundacja Ratowania Zabytków www.zabytki.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum