Wiem że jesteście znani z wypowiedzi a już szczególnie typowo w temacie
Wracając do niego...
Jeśli ktoś dziś podróżował rzeczonymi produktami IR to proszę podzielić się wrażeniami.
Miluś -Usunięty- Gość
Wysłany: 11-12-2011, 21:36
Bielsko ogólnie to ma problem z koleją, bo od pewnego czasu pod tym względem zrobiło sie bardzo zaściankowe że tak powiem. Z dalekobieżnych połączeń jest jak na lekarstwo z czego większość to expresy itp. No w sezonie to wygląda lepiej, bo tych pociągów jest znacznie więcej, ale poza sezonem wakacyjnym jest marnie. Dobrze, że chociaż jest z IR "Skrzyczne" i "Szyndzielnia" bo nie licząc expresów to kaplica normalnie. Bardzo żałuję, że Bielsko Biała kolejowo jest tak marginalizowane.
Cenę i komfort stawiam na jednym poziomie, oba warunki muszą być spełnione, abym z danego produktu skorzystał.
No ok, ale generalnie @mk1992 komfort nie jest aż tak istotny. Pociągi TLK i IR się uzupełniają i nikt rozsądny nie będzie czekał na kolejny pociąg, no chyba że korzysta się z usług promocyjnych. Nie @mk1992 nie jestem zdziwiony, ale na pewno lekko zaskoczony, bo o PR-ach- szczególnie w czasie powstawania Kolei Śląskich, czyli Twojego obecnego pracowdawcy- nie miałeś dobrego zdania.
Cytat:
Na wprowadzenie Biletu Rewelacyjnego na TLKI Slask-Warszawa przez CMK bym nie liczył - gdyz od 11 grudnia PKP IC likwiduje Bilet Rewelacyjny na trasie Krakow-CMK-Warszawa, pokazujac, ze IRów sie nie boi.
Bo i dlaczego TLK-ą na zdezelowanej linii mamy podróżować drożej niż na CMK? 54 zł to bardzo atrakcyjna cena, a w relacji Kraków- Warszawa taniej z PKP IC można podróżować przez Kielce.
Cytat:
. Nie wiem, boisz się, że nikt nie zwróci uwagi, jeżeli nie powtórzysz kilka razy w różnych tematach?
Typowe bicie piany. Nie masz nic do powiedzenia nie zabieraj głosu w tej dyskusji bo i po co?
Ostatniego stycznia jak jechalem to do Katowic bylo zapelnienie ok 60%, od Katowic wzroslo do ponad 100%. Wozek barowy ewakuowal sie chyba w Zawierciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum